A Szakkollégium közösségi helyiségének átadása

Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar vezetése a Szakkollégium részére felajánlotta az egyik számítógépes laborját, amely közösségi helyiségként fog szolgálni. A terem átadásra március 7-én került sor.

Közösségi helyiségAz ünnepélyes keretek között rendezett átadón Dr. habil. Molnár András, a Kar dékánja tartott beszédet, amelyben elismerte a Szakkollégisták eddigi tevékenységét, méltatta az eddigi aktivitásukat. Dékán úr kiemelte, hogy az Egyetem és a Kar vezetésének is kiemelt fontosságú a tehetséggondozás. Személy szerint bízik benne, hogy a Szakkollégium tagjainak rendelkezésére bocsátott számítógépes terem segíteni fogja az egyéni és csoportos munkát, további kiemelkedő tanulmányi és tudományos eredményeket produkálva. Zárógondolataiban további lelkes munkát és sikereket kívánt minden tagnak.

A Szakkollégium nevében Lovas István elnök megköszönte a támogatást, és együtt formálisan is átadták a Neumann János Szakkollégium közösségi helyiségét, amely a Bécsi úti “A” épület 1.16-os számú laborja.

PPB_6864 PPB_6857