Teadélután

2019-03-08

580b57fcd9996e24bc43c1feA szakkollégium előadási lehetőséggel egybekötött teadélutánt hirdet, amely során lehetőségetek adódik az informatikához kapcsolódó témakörben előadni barátságos környezetben, majd pedig kötetlen beszélgetésben részt venni a többi jelenlévővel tea, kávé és rágcsa társaságában.

Az esemény időpontja március 8-a (péntek) 17:00, helyszíne pedig a 4. emeleti tanácsterem (BA.4.01). Szeretettel várunk minden szakkollégiumi tagot, illetve előadást tartani vagy hallgatni kívánó, esetleg a szakkollégiumi tagság iránt érdeklődő barátokat, ismerősöket.

Különösen jó lehetőség ez a TDK-ra, vagy bármilyen egyéb konferenciára vagy előadásra készülő hallgatóknak, hiszen a teadélután folyamán a szakkollégium tagjainak prezentálhatjátok az általatok választott, informatikához kapcsolódó témakörben készült, 3-15 perc hosszúságú előadásaitokat, és értékes építő kritikákat kaphattok, ami különösen előnyös, ha cél a nagyobb tömeg előtti szereplés.

Jelentkezni (előadóként és résztvevőként is) a https://goo.gl/forms/KOdbtJ1QBCwYd9c63 linken elérhető formon keresztül tudtok, amennyiben kérdésetek lenne, azt pedig a czinder.vendel[kukac]nik.uni-obuda.hu e-mail címre küldhetitek!