Rólunk

Érdekel a mérnöki tudomány?

Szeretnél az egyetemi képzéseken túlmutató szakmai ismereteket szerezni?

Csatlakozz a Neumann János Szakkollégiumhoz!

A szakkollégium intézménye már nem közös lakhatáshoz kötött, a szervezet az öntevékeny hallgatói tehetséggondozási rendszer eleme. Olyan programokat, előadásokat szervezünk, amelyek által jobb mérnökökké, jobb szakemberekké válhattok!

Nem kell elköltöznöd a tagsághoz! 

Ha műszaki, informatikai tanulmányaid mellett fontos számodra a jövőd, és szeretnél egy összetartó közösség tagja lenni, csatlakozz hozzánk!

Az Óbudai Egyetem Neumann János Szakkollégiuma tagfelvételt hirdet az egyetem hallgatói számára. Ha különösen is érdeklődő hallgató vagy, akkor egy olyan képzési programot tudunk kínálni számodra, amely növeli mérnöki kreativitásodat, fejleszti egyéni képességeidet és erősíti a szakma iránti elkötelezettségedet. A szakkollégiumi programok során szélesebb áttekintést kaphatsz a szakma műhelyeire és programjaira.

Segítséget kínálunk a kapcsolatépítéshez, a mérnöki álláslehetőségek megismeréséhez. Útmutatást és ösztönzést adunk a sikeres tudományos kutatás és publikálás elindításához.  Tapasztalatot szerezhetsz a csapatmunkában, megismerheted az önmenedzselés és karrierépítés fortélyait, számos előadást és beszámolót hallgathatsz meg a szakmában dolgozó kollégáktól, olyan volt hallgatóktól, akik már elvégezték egyetemi tanulmányaikat és most tudásukat az iparban, cégeknél kamatoztatják.
A szakkollégiumi tagság a hatályos szabályzatoknak megfelelően tagdíj köteles, melynek mértékéről az alakuló közgyűlés folyamán döntünk.